Tel: (040) 264 65 00

Driessen Eindhoven

img/header/ALFAROMEO/visual-6.jpg
Delen

Driessen Eindhoven: Alfa Romeo van en voor liefhebbers

Snelle, efficiënte service

Driessen Alfa Romeo maakt deel uit van de Driessen Autogroep. Als een van de grotere auto-ondernemingen in Zuid Nederland met ruim 380 medewerkers vertegenwoordigt de Driessen Autogroep tien officiële dealerschappen. 

Door de grootte van ons bedrijf is de Driessen Autogroep in staat om een snelle, efficiënte service te bieden. Door een goede spreiding van het aantal locaties is het eenvoudig om snel een Driessen Autogroep-vestiging te bereiken.

Tevreden klant is onze motor

Met onze enthousiaste, klantvriendelijke en competente medewerkers streven wij dagelijks naar het verlenen van optimale service op alle afdelingen van ons bedrijf. U staat daarbij centraal. Het zoeken naar een nieuwe auto of een occasion, het laten herstellen van uw auto, het vinden van zakelijke mobiliteitsoplossingen maar ook verzekeringen en financieringen zijn onze specialiteit.

Door constante zorg te besteden aan het leveren van optimale kwaliteit en het verbeteren van de interne organisatie, wil de Driessen Autogroep het vertrouwen van klanten, prospects en eigen medewerkers in de onderneming waarborgen. 

Driessen Autogroep is gecertificeerd volgens de internationale norm ISO 9001. Iedere medewerker van de Driessen Autogroep heeft de mogelijkheid om mee te denken met de organisatie en ideeën aan te dragen voor verbetering van de organisatie. Zo versterken we het enthousiasme in ons bedrijf.

Contact

Driessen Eindhoven
Driessen Eindhoven

Pietersbergweg 27
5628 BS EINDHOVEN
Tel.: (040) 264 65 00
Fax: (040) 264 65 12
sales@driessen-alfaromeo.nl

Verkoop / showroom

Ma. – Vr. 8:30 – 18:00
Zaterdag. 9:00 – 17:00

Service / werkplaats

Ma. – vr. 8:00 – 17:30
Contact